ALOITA NYT

Nordic Fit Mama 1 – Kuntouta keskivartalo®

Suomen ensimmäinen ja tutkitusti toimiva verkkovalmennus turvalliseen keskivartalon kuntoutukseen raskauden ja synnytyksen jälkeen. Kesto 6 viikkoa, hinta 135€.

ALOITA NYT
 

Kuinka aloittaa treeni raskauden jälkeen?

Kärsitkö vatsalihasten erkaumasta?
Pömpöttääkö vatsa tai näytät edelleen siltä, että olisit raskaana?
Kärsitkö virtsankarkailusta esim. yskiessä, aivastaessa tai ponnistaessa?
Onko seksi epämukavaa tai kivuliasta?
Tunnetko itsesi vieraaksi muuttuneessa kehossasi?
Synnytitkö sektiolla etkä oikein tiedä kuinka lähtisit kuntouttamaan kehoasi?
Onko ryhti hukassa?

Jos vastasit kyllä yhteen tai useampaan kysymykseen, Kuntouta keskivartalo® verkkovalmennus on sopiva juuri sinulle. ❤️

Valmennus on lempeä startti treeniin ja voit aloittaa sen synnytyksen jälkeen heti kun sinusta hyvältä tuntuu. 

Kuinka aloittaa treeni raskauden jälkeen?

 • Kärsitkö vatsalihasten erkaumasta?
 • Pömpöttääkö vatsa tai näytät edelleen siltä, että olisit raskaana?
 • Kärsitkö virtsankarkailusta esim. yskiessä, aivastaessa tai ponnistaessa?
 • Onko seksi epämukavaa tai kivuliasta?
 • Tunnetko itsesi vieraaksi muuttuneessa kehossasi?
 • Synnytitkö sektiolla etkä oikein tiedä kuinka lähtisit kuntouttamaan kehoasi?

Jos vastasit kyllä yhteen tai useampaan kysymykseen, Kuntouta keskivartalo® verkkovalmennus on sopiva juuri sinulle ❤️.

Valmennus on lempeä startti treeniin ja voit aloittaa sen synnytyksen jälkeen heti kun sinusta hyvältä tuntuu. 

Kuntouta keskivartalo® verkkovalmennus auttaa moneen asiaan synnytyksen jälkeen:

Kuntouta vatsalihasten erkauma

Raskauden aikana suorat vatsalihakset erkaantuvat vatsan eri puolille antaen tilaa kohdulle ja vauvalle kasvaa. Joka kolmas synnyttänyt kärsii vatsalihasten erkaumasta tai siitä, että vatsalihasten välinen jännesauma (linea alba) ei jäntevöidy, vielä vuosi synnytyksen jälkeen. Valmennuksesta saat asiantuntijoiden laatimat ja nousujohteiset harjoitukset keskivartalon kuntoutukseen.

apua virtsankarkailuun

Apua virtsankarkailuun

Lantionpohjan lihakset kannattelevat suurinta osaa painostamme ja raskauden aikana paine kasvaa. Synnytyksessä lantionpohjan lihakset ovat kovilla. Virtsankarkailu synnytyksen jälkeen on yleinen ongelma ja merkki siitä, että keskivartalo ja lantionpohja eivät toimi oikein. Valmennuksessa opit vahvistamaan ja rentouttamaan lantionpohjan lihaksia ohjatusti. Asiakkaamme ovat saaneet loistavia tuloksia ja päässeet ikävästä virtsankarkailusta eroon vielä vuosia synnytyksen jälkeenkin. 

Eroon selkäkivuista ja pömppövatsasta

Puuttuva keskivartalon tuki ja mahdollinen erkauma saattavat olla syitä selän kipeytymiseen ja pömpöttävään mahaan. Toimiva keho saavutetaan yleensä oikeanlaisella treenillä joka aloitetaan keskivartalon syvistä lihaksista. Valmennuksesta saat tukea keskivartalon kuntoutuksen lisäksi myös oikeanlaiseen hengittämiseen, kehon linjauksiin ja stressinhallintaan osana kehon kokonaisvaltaista palautumista.

Parempaa seksiä, kiitos!

Lantionpohjan lihakset, vatsan lihakset ja keskivartalon kunto liittyvät monella tapaa siihen millainen olo meillä on kehossamme. Lantionpohjan kireys voi aiheuttaa kipuja ja vaikuttaa tuntoherkkyyteen. Saat valmennuksesta tukea myös miten huomioida seksuaalisuus synnytyksen jälkeen.

Hyvä ryhti

Raskausaikana kasvanut vatsa muuttaa ryhtiä ja kehon painopistettä. Huono ryhti usein myös korostaa pömpöttävää mahaa ja voi ylläpitää vatsalihasten erkaumaa. Keskivartalon kuntoutus, lihastasapaino ja säännöllinen huomion kiinnittäminen asentoihisi arjessa ovat keinoja saavuttaa kaunis ryhti.

Aloita jo tänään!  

Liity tuhansien naisten joukkoon ja aloita Nordic Fit Mama 1 - Kuntouta keskivartalo® verkkovalmennus.

KYLLÄ KIITOS, HALUAN MUKAAN!
Yhteistyökumppanina Mehiläinen

Yhteistyössä Mehiläisen kanssa

Kaikki Nordic Fit Mama 1 – Kuntouta keskivartalo® valmennuksen harjoitukset ovat turvallisia ja hyväksytty Mehiläisen asiantuntijoiden, naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri Tuuli Soinin sekä äitiysfysioterapeuttien Sari Helmisen ja Outi Ojalan toimesta.

Yhteistyön kautta haluamme varmistaa äideille mahdollisimman kattavat palvelut ja asiantuntijuuden äitien sekä lasten hyvinvointiin. 

ALOITA NYT

Valmennus sisältää:

VIIKKO 1 - lantionpohjan lihasten testaus ja tunnistaminen

Löydät ja opit aktivoimaan sekä rentouttamaan lantionpohjan lihakset. Viikon jälkeen ymmärrät lantionpohjan merkityksen koko kehon hyvinvoinnin kannalta.

VIIKKO 2 - vatsalihasten erkauman testaus ja syvät vatsalihakset 

Opit testaamaan erkauman ja turvallisia liikkeitä syvien vatsalihasten aktivointiin sekä erkauman kuntoutukseen. Viikon jälkeen tunnet keskivartalosi lihakset paremmin ja saat niihin sekä koko kehoosi paremman yhteyden.

VIIKKO 3 - keskivartalo, liikkuvuus ja oma laatuaika

Paras keino päästä huikeisiin tuloksiin kehon kuntoutuksessa on riittävä maltti ja rauhallisuus, mutta samalla säännöllinen ja pitkäjänteinen harjoittelu. Tällä viikolla saat uusia liikkeitä kehon vahvistamiseen ja energisointiin. Kehon lisäksi hoidetaan myös mieltä. 

VIIKKO 4 - kaunis ryhti ja uusi elämäntilanne

Opit ryhdin vaikutuksesta koko kehon toimintaan sekä lisää nousujohteisesta lantionpohjan treenistä. Lisäät ymmärrystäsi uudesta elämäntilanteesta ja opit armollisuutta itseäsi ja tilannettasi kohtaan. Viikon jälkeen tunnet kehosi vahvemmaksi ja itsetuntosi paremmaksi.

VIIKKO 5 - nousujohteinen treeni ja seksi synnytyksen jälkeen 

Uusi "eka kerta" ja seksuaalisuus synnytyksen jälkeen. Liikkuvuusharjoitusten avulla pidät kehon elastisena ja joustavana sekä ehkäiset jumeja. Tässä vaiheessa olet varmasti jo huomannut positiivisia muutoksia lantionpohjasi lihaksistossa sekä koko kehossa. 

VIIKKO 6 - keskivartalon vahvistus ja koko kehon treeni osaksi arkea

Viimeisellä viikolla tehdään intensiivisempää treeniä ja saat ohjeet kuinka jatkaa treeniä valmennuksen jälkeen. Treenin sisällyttäminen vauva-arkeen ei aina ole helppoa, mutta olet tehnyt sitä jo useamman viikon hienosti! Tästä on hyvä jatkaa!

Bonukset:

Valmistava osio

Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeuttien suunnittelema valmistava osio, missä ohjeet mm. lantionpohjan aktivointiin heti synnytyksen jälkeen, hengityksen huomioimiseen, rentoutukseen sekä sektio- ja episiotomia-arpien käsittelyyn.

Imetysopas

Pienen vauvan imettäminen on maailman luonnollisin asia mutta se ei tee siitä silti helppoa. Teimme yhteistyössä Imetyksen tuki ry:n kanssa oppaan tukemaan äitejä imetysasioissa.

Yhteisö

Suljetussa yhteisössä pääset tapaamaan muita valmennukseen osallistujia. Yhteisö on tarkoitettu vertaistukeen, kysymysten esittämiseen ja yleiseen keskusteluun. 

Reseptikirja

Terveellisiä ja herkullisia reseptejä tukemaan mahdollisten raskauskilojen pudotusta ja helpottamaan vauva-arkea.

Nordic Fit Maman verkkovalmennus auttaa moneen vaivaan.

Verkkovalmennus joka toimii tutkitusti

Jyväskylän liikuntatieteellisen tiedekunnan tekemän Pro Gradu tutkimuksen (2019) mukaan Nordic Fit Mama 1 – Kuntouta keskivartalo® -valmennus toimii. Valmennuksen avulla testiryhmän:

 • lantionpohjan lihasten ja syvien vatsalihasten kunto parani selvästi
 • virtsankarkailu väheni
 • kivut vähenivät
 • seksielämä koheni
 • valmennus lisäsi positiivisia muutoksia arjessa
 • ja paransi sosiaalisia suhteita
ALOITA NYT

Loistavia tuloksia vain 10 min/päivä treeneillä!

Valmennus sopii kaikille synnyttäneille – iästä tai fyysisestä kunnosta riippumatta.

Olitpa vasta esikoisesi synnyttänyt tai jo teini-ikäisten lasten äiti, koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa lantionpohjan ja syvien vatsalihasten harjoittelua.
Valmennuksen voi aloittaa heti synnytyksen jälkeen kun sinusta itsestä hyvältä tuntuu.

Jos yhtään epäröit, suosittelemme kääntymään lantionpohjan asioihin erikoistuneen fysioterapeutin puoleen ennen valmennuksen aloittamista.

Jos keskivartalosta löytyy jo hyvä tuki, voit aloittaa Nordic Fit Mama 2 - Treeni, ravinto ja hyvinvointi valmennuksesta

ALOITA NYT
Nordic Fit Maman verkkovalmennukset

Miten verkkovalmennus toimii?

1. Saat verkkovalmennuksen käyttöösi heti oston jälkeen.

2. Saat päivittäin sähköpostilla muistutuksen päivän treeneistä. 5 päivänä viikossa (2 päivää levätään) saat selkeät treeniohjeet, kuvineen ja videoineen.

3. Vain noin 10 minuutin päivittäiset harjoitukset ovat hyvin sovitettavissa vauva-arkeen ja voit tehdä treenit missä ja milloin sinulle parhaiten sopii. Voit halutessasi kuunnella päivän materiaalin esim. ulkolenkin yhteydessä.

4. Valmennuksen materiaalit ovat käytössäsi 6kk ostosta. Voit siis tehdä valmennusta myös omaan tahtiisi.

ALOITA NYT

Valmennuksen valmentajat ja asiantuntijat

Riina Laaksonen

Valmentajanasi ja tukenasi koko valmennuksen ajan toimii äitiysliikuntaan erikoistunut personal trainer ja Nordic Fit Maman perustaja, Riina Laaksonen

Outi Ojala & Sari Helminen

Valmennuksen materiaali on tarkistettu ja jatkokehitystä tehty lääkärikeskus Mehiläisen lantionpohja- ja äitiysfysioterapeuttien Outi Ojala ja Sari Helminen kanssa.

"Lantionpohjan lihasten ja syvän keskivartalon tuen harjoittelu vie päivästä vain muutamia minuutteja aikaa. Pienikin panostus syvien lihasten harjoitteluun voi olla jatkon kannalta todella merkityksellinen." 

Molempien vastaanotolle pääsee Mehiläisen Neo Turku toimipisteessä.

Tuuli Soini

Kaiken valmennuksen materiaalin on käynyt läpi ja hyväksynyt Mehiläisen naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri Tuuli Soini. Lääkäriuransa naisten kanssa toiminut Tuuli muistuttaa, että: 
"Toistaiseksi ei ole olemassa leikkausta, joka voisi korjata heikon lantionpohjan, eli jumppa on must!" 

Tuuli näkee valmennuksen panostuksena tulevaisuuteen, kun lantionpohja on kunnossa, erilaisia vaivoja on vähemmän. 
"Kaiken kaikkiaan hieno ja suositeltava valmennus!"

Tiina Murdoch

Asiantuntijana kätilön osuuksissa toimii sairaanhoitaja ja kätilö Tiina Murdoch. 
“Seison lämpimästi tämän valmennuksen takana ja suosittelen sitä kaikille synnyttäneille naisille! Oli ilo päästä syventämään valmennusta kätilön moduulien avulla, sillä näen niin usein, että naiset jäävät yksin synnytyksen jälkeen mahdollisten vaivojen kanssa. Jos kaikki naiset tekisivät näitä harjoituksia synnytyksen jälkeen, tulevaisuuden selkävaivoilta ja naistenvaivoilta (inkontinenssi, laskeumat) vältyttäisiin paljon todennäköisemmin.” 

Aloita jo tänään!

Liity tuhansien tyytyväisten äitien joukkoon ja aloita keskivartalon kuntoutus jo tänään! 

KYLLÄ KIITOS, HALUAN MUKAAN!

Asiantuntijoiden suosittelema valmennus:

Marianne Kyrklund
fysioterapeutti, TtM, Suomen Terveysliikuntainstituutti Oy

"Mielestäni jokaisen synnyttäneen naisen tulisi osallistua kuuden viikon Kuntouta keskivartalo® -valmennukseen jälkitarkastuksen jälkeen. Valmennusohjelma etenee monipuolisilla TULE-harjoitteilla unohtamatta lantionpohjan lihaksia. Kymmenen minuutin mittainen harjoittelu päivittäin onnistuu varmasti useimmilta äideiltä. Harjoitteet ovat helppo omaksua videolta ja selkeän, kuvallisen ohjeistuksen avulla."

Kuva: ET-lehti, Piia Arnould

Leea Mattila
psykologi, MindLink Oy

"Synnyttäneen äidin elämäntilanne on ainutlaatuinen ja herkkä. Oma keho on palvellut uskomatonta ihmettä, uuden elämän kasvattamista ja synnyttämistä. Palautuminen urotyöstä voi nyt alkaa. Kuntouta keskivartalo® -valmennus ohjaa äitejä tähän rennosti, armollisesti ja lempeästi. Kaiken kurssimateriaalin taustalla ja rivien välissä kulkee kannustava ja kannatteleva sanoma: Sinä riität! Sinä osaat! Sinä olet ihana!

Keholla ja sen olojen kuuntelulla on tärkeä rooli tunteiden tunnistamisessa ja psyykkisessä hyvinvoinnissa. Hyvä olo kumpuaa kehon ja mielen hyvinvoinnista ja yhteen sointumisesta, mikä on myös tyydyttävän seksuaalisuuden ytimessä.

Hyvinvoivan vanhemman mieleen mahtuu vaivatta vauva ja vauvan tarpeet. Vauvan ja vanhemman suhde luo vauvalle perusturvallisuutta, jonka varassa hän kehittyy psyykkisesti. Siksi Sinä olet niin tärkeä!"

Voit maksaa valmennuksen myös liikuntaedulla tai MobilePaylla

 1. Etsi liikuntaetupalveluntarjoajan verkkopalvelusta käyttöpaikaksi Nordic Fit Mama tai Nordic Wellness Group. Tai maksa MobilePaylla.
 2. Maksa suoritus ja lähetä kuitti / kuvakaappaus ostosta sähköpostitse info(at)nordicfitmama.fi. 
 3. Saat paluupostissa linkin valmennukseen.

Voit tehdä ostoksen myös suoraan Epassin markkinapaikassa mikäli sinulla on käytössä Epassi tai Eazybreak etu tai Edenredin MyEdenred-sovelluksella.

Usein kysytyt kysymykset